Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOCKER CITY

socker city

fisk och bubbelgum

väckarklocka

eller opium

söta dofter

stiger upp mot skyn

metropolen

norr om barndomsbyn

här finns allt jag

drömt om

kanske mer

ta ett lyckopiller

och skölj ner

socker city

staden man har byggt

staden sover

sover staden tryggt?

mitt i stan en

underström av salt

som en lång marsch

den gör aldrig halt

socker city

i förruttnelsen

vägen ut är

en och endast en

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/5 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-12 09:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivna rader.....
2009-05-12

  Mats Henricson
Vittnar om en slags "hatkärlek" till en speciell kommun, Din Hemkommun (?), härligt och skarpt formulerat !
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP