Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEHÖVER DIG

kom till mig leende, trippande

glad över att jag är här

glad att du fann mig här sittande

just precis sådan jag är

det skulle jag sätta värde på

fast ljusår skiljer oss åt

längtan blev nånting som tärde på

mig tills jag nästan gick åt

kom och skänk läkedom som en ört

avsedd för invärtes bruk

kom till mig med eller utan flört

feminin, gullig och mjuk

ryck mig ur dimmor av vilsenhet

så att jag ser vem jag är

kom till mig, älskade namnsdagsbarn

kom nu, jag sitter ju här!

LARZ GUSTAFSSON   090512




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-12 15:48



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
fint skrivet :)
2009-05-15

  mare VIP
Mycket fint skrivet.....
2009-05-12

  Junitvillingen
Åhh denna är så finstämd, vacker, längtande. Och som alltid behärskar du detta med okonstlade rimord som får texten att flyta jättefint! Applåd:-)
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Vackert önskar du
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP