Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag

lägger min värme
omkring dig
i olika storlekar
följer efter
med händerna

andetag
andedräkt

din puls mot min
av rörelser i takt
träffande samma ton

andetag
andedräkt

len hud blank av svett
vilar mot fingertopparna
blodröd värme
full av närhet

a n d e t a g
a n d e d r ä k t

det svåra är inte
att få plats
det svåra är
att inte komma åt
med tänderna




Fri vers av ealasaid
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-13 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ealasaid
ealasaid