Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen där jag kan släppa mina tankar

Sakta vandra ensam, här finns inga andra människor som stör. inte nu, här är det bara jag och natur, inga bilar, Inga oljud,Tystnad ersätts med vind, jag känner en underbar ära, en kvist stryker min kind, vandra hära, naturen så orörd, till fots, Man blir inte störd, en älva utan krav, ensam, mossa och lav, som en saga, över bäcken, vatten som rinner, näcken, letar efter han den underbara,.. kommer på mig själv och min tanke..... Hhhmm stark, bara vara, vandrar i skugga av en varm skog, det är underbart, vandrar åter, bortom allt, gråter, min önskan är Du, blir berörd, stannar och vandrar åter, hänförd av allt det fina , kommer till en stig, Ser steg som kanske är dina, vandrare..... människor som sökt, undrare, kanske fann de svar, Ett vackert träd en växer här och där ,NATUREN kallar, friska luften, en sten, vindpusten, Jag slår mig ner, sitter, vill känna mer, höra fågelkvitter, sitter ett tag, bara finnas,vara jag och minnas!




Fri vers av Camilla_DenVilda
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-13 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda