Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner om natten

Anfall är bästa försvar
dessa demoner som anfaller mig om natten,
vad försvarar de?
De försvarar ingenting annat än min sömnlöshet.
Mina attacker mot dessa jävulska demoner
kommer jag nu att få försvara i tinget.
Vad har jag för försvar?
Absolut inget.




Övriga genrer av Rudolf Baata
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-09-21 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rudolf Baata