Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coopdepression

Punktera mina lungor, befrukta min dödsångest så att den blir så mustig att jag blir svartvit och förblir dess egen skugga...för idag orkar jag inte synas, saknas, tittas på. En light version av panikångest med en bitter kaffelatte smak. Idag orkar jag inte, sluta titta på mig, ångest, frustration, mörktbröd och mellanmjölk. Idag orkar jag inte...gå och handla. Coopdepression nr 47.




Fri vers av Fredrick
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrick