Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapusch

I ett desperat försök att förtränga livet med musik sitter jag och stirrar på de små strålarna av solljus som lyckas tränga igenom mina neddragna persienner.

Det är sommar och det är avslut och det är nystart och det känns som att det aldrig kommer bli lika bra igen.

Ingen vet vad vi vill och ingen kan göra det de inte vet att det vill. Inte orkar vi heller för vi är en bortskämd generation. Och så trötta att vi inte kommer orka kämpa för oss själva igen.




Övriga genrer av honeyhoney
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 19:11



Bookmark and Share


    idantica
du är för bra du
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney