Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi släpper nu, vi har släppt. Vi är kvar.


Att våga släppa

Och jag hade sett dig stå där, i ljuset av våran VÄNSKAP och jag insåg att det var det som var menat. Från början. Vår konnektion gjorde oss sårbara, gjorde att vi började drömma om mer, men mer omaka par får man leta efter. Mer lika varelser, själars drömmar med mer gemensamma nämnare, får man leta efter framför sig i sanden där man går. Mina fötter sjunker ner lite och jag inser att jag aldrig förlorat dig. Du har funnits här hela tiden, jag behövde bara vänta en liten stund. Ibland är vänskap mer värt än tusen löften om något som inte går att ta i. Ibland är att inte satsa, att vinna mer.

Vi kan inte förlora.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, du minns ju vad Werup skrev: ”Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig.”

Inga verop över Werup.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex