Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmm... cp text :/

jag är kass på att skriva saker.. så jag kan väl lika gärna skriva en text som jag skrev förr när ja gick i typ sjuan lr nåt:

varför var allt så mycket lättare när man var liten?
varför var man tvungen att växa upp ch få en massa ansvar.
när man var liten kunde man säga allt till vem som helst, man fick nya kompisar jätte lätt och jätte snabbt.
varför kan det inte vara så när man blir äldre ?
varför blir man indelade i "grupper" som tex, töntar, coolingar.. och likande.. Nu när man har växt upp så kan man helt plötsligt inte vara med alla.. man måste i princip hålla sig till "sina egna" folk som är lika en själv..
allt blir så svårt och komplicerat när ansvar kommer in i bilden.
Jag skulle lätt vara liten igen.. allt var så mycket lättare, ingen som hade en massa höga krav på en, ingen som förväntade sig att man skulle klara en massa saker.
Om man bara kunde slippa all press, guu' va livet skulle blivit lättare :/

(det var inte riktigt texten, jag lag till lite och tog bort lite, men den var något liknande)




Övriga genrer av josse :)
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-05-15 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josse :)