Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fjärill

Vill vara din fjäril som kommer med vinden och smeker bort det jobbiga som dyker upp om dagen och natten.
Vill ta dig i mina vingar och hålla dig ömt.
Med mina fjärils vingar vill jag skydda dig då från det som kan kännas kallt.
Vill ge dig värme som bara jag kan ge.
Vill hålla dig som den vackra blomma du är.
Vill dela med mig till dig av den nektar som mättar mig...




Fri vers av Camilla_DenVilda
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 16:05



Bookmark and Share


  Neal
very nice with picture;)
2010-03-12

  blaite
Vacker text..fin bild..Blaite
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda