Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njutbart

Sitter här med mitt vin

ensam

han är på fest

visst är livet njutbart ibland

tv ikväll

soffan för mig själv

vinet för mig själv

ensam
ensam
ensam

igen





Övriga genrer av trollflöjt
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-17 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trollflöjt