Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inte mer

Kom och älska mig så som du har älskat mig förut.
Men det finns inget mer att ge, allt har gått förlorat.
Det som fanns inuti, finns inte mer.




Fri vers av luckyface
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-19 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luckyface