Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så… …är du ett barn eller är du ett barn? (ett engelskt talesätt för övrigt)


Poesi II




Paradox


Om du irriterar
dig på att
vuxna beter sig

barnsligt ibland… …betänk
då följande. Det
brukar vara barn

som retar sig
på vuxnas beteende
när de finner

de vuxna bete
sig som tämligen
så värst barnsligt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 11:53



Bookmark and Share


  TheDouche
Det finns barn och det finns barn som kallar sig vuxna...
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP