Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REPTILHJÄRNAN

den kallas för reptilhjärnan

en makalös manick

den gör dig till min fixstjärna

på blott ett ögonblick

förslavar och behärskar mig

som diktatorer gör

och fastän jag har sagt mitt nej

så kommer den och stör

den gör sig ständigt påmind när

jag lyckats glömma den

den inverkan har kvinnorna

på alla straighta män

 

LARZ GUSTAFSSON  090519-20




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 12:39



Bookmark and Share


  walborg
Så sorgligt.
2009-05-22

  Marjavaara
Sanning
2009-05-20

    leelee
Känns bra! ;-)
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP