Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SORG I SOLSKENET

jag andas sorg

dess smak är bitter

fast sätra fylls

av fågelkvitter

jag andas sorg

så tung att bära

den kommer hårt

den kommer nära

besvikelsen

förgiftar blodet

försurar allt

försvagar modet

jag tyngs av sorg

en dag som denna

den strömmar genom

min själ och penna

 

LARZ GUSTAFSSON   090520




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 12:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Livets dagar av sorg......mycket bra dikt..
2009-05-23

  Suzy med punkterna
När solen skyms........fint poetat
2009-05-21

  Marjavaara
Oj va denna text flöt härligt i min mun.
Var tvungen och sänka volymen och läsa den högt..
2009-05-20

  Majalis
Texten andas ledsamhet, men ändå är den vacker.. Det är tur vi har våra pennor.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP