Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Vissa namnkombinationer, alltså...!)


21/5: Namnsdagslimerick till Conny och Konstantin

 

 

 

"Jag är så försiktig med vännen min"

förklarade Conny för Konstantin

Vågar ej ha den bar,

nej, i suspensoar

där stoppar jag faktiskt den konstant in!"

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 21:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hottentotter som bor i kraal
använder långa penisfodral.
Egentligen oseriös reklam
som vilseleder hottentottdam.
2009-05-20

    MaryMo
hihi, det var en feg en!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP