Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här handlar det om en mängd olika yrken som kommer att vara efterfrågade i en möjlig framtid, inte av yrkesvägledare eller företag eller ens marknaden, utan av nya kullar med vilsna studenter som inte vet riktigt vad de vill


Poesi V





Användarassistent

bromsklossterapeut

cisternutvecklarcoach

draperikolloboratör

energiknippeskonsult

färdtjänstsåterupplivare

grundstötningsobservatör

hjälpmedelsindustriekvilibrist

irländarkommisariat

jävsituationsrespekt

karatelärarkörkort

liktornskontrollism

malkulepåsetillverkarsyntes

neanderthalsmänniskosyn

oxpiskehandledare

pederastrast

Quentintarantinohärmare

röjningsspecialistbiträdestekniker

sexualundervisningssubversion

treuddskvintett

undersökningsledarhuvudvärk

viktkontrollantsidkare

welterviktsmotståndare

xantippatippare

yrkesmördaroperett

zebraimitatör

återanvändsgränd

ämnessubteriealism

översittarbiträdesplatsledare




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-05-21 00:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP