Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter en rick, skrivövning för låghalta möss


Poesi IX





Hallwyllska baletten
var den sjätte kvartetten
som uppträdde på tiljan
av blotta glädjen och viljan
iförda såväl tofflan som sjaletten




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 16:50



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! du är så rik på ord min vän, att jag blir full av beundran av din skrivkonst.. applåder i massor
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP