Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentar på, klarhetens sten, av ~molnspanare~


Poesi X





jag vänder mig emot sista raden
själv
skall det väl ändå stå?

egenvald ensamhet
är ju mer själv än ensam
eftersom ensamhet antyder avsaknad
av något eller någon
vilket du antyder här
är mer av en välsignelse...

annars är den som en rabarberpaj
man gärna tar mera av
efter första tuggorna

sur är anrättningen inte och någon bismak
kan inte heller kännas av
så honungen
har du nog lämnat därhän




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-21 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP