Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om aggression, plötsligt upp blossande behov av att få visa känslor


Poesi XVII




stryk kan man få

även av en till synes vänlig hands själ


våldet, behovet av att retas



eller bara kasta elakheter omkring sig

äger inte rum i ett specifikt kön


ety det ligger latent



i varje människa

att låta tungan eller handen slinta






Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP