Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi XVIII





När riddarens lans når ned i våtmarkens gräs
är det för att riddaren mindre ridderlig blir
faller till föga ur hästens sadel
får krypa till korset i kärlekens nålsöga

sticka sin lans i den älskandes sköte
mätta sin törst av den flickans kyssar
få hungern stillad av höfters rörelse
liksom hjärtats rörs av starka känslor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-05-22 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP