Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra lögner

insmörjd i smultronsorbé och funktionshindrade ord "Jag älskar dig"

trodde jag på allt hon sade

, mendans sommar blev till höst och höst till vinter

...nu sucktar tiden efter mer men jag är är fortfarande kladdig

, kan inte släppa vackra lögner.




Fri vers av Fredrick
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrick