Beat_generation

www.youtube.com/watch?v=_MjPtem6ZbE

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en.wikipedia.org/wiki/Beat_generation

www.youtube.com/watch?v=_MjPtem6ZbE




38. ur På drift ~ Jack Kerouac ( 1922-1969 )





"... dom enda jag bryr mej om
är dom tokiga, dom som är tokiga
i livet, tokiga i att prata, tokiga
efter att bli frälsta, som trår efter
allt på en gång, dom som aldrig
gäspar eller säjer något likgiltigt
utan brinner, brinner, brinner
som otroliga gula romerska ljus."




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP