Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BÄR DIN KRAM

 

bär din kram i mitt hjärta

ler åt minnet av dig

ville helst inte släppa

du är dyrbar för mig

bär din kram som en fana

sol är målad på den

jag är korp, inte trana

men är ändå din vän

dina kramar är värme

ljus och glädje och kraft

ger mig något av detta

som jag aldrig har haft

dina ögon är himmel

himmel speglad i blått

ler i småstadens vimmel

åt det fina jag fått

 

LARZ GUSTAFSSON 090524




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-05-24 09:09



Bookmark and Share


  sulimaa
Den var vacker...glädje på något sätt...
2009-05-25

    leelee
"Jag bär din kram som en fana"...slog an hos mig...bland annat...Fin!
2009-05-25

  Junitvillingen
Wow denna dikt är hur ljuvlig som helst!! Så härligt du poetar och vilket skönt flyt texten har. Klart du får en kram av mig för denna härliga krampärla;-)
2009-05-24

  Elaine.S VIP
En stund att minnas låter det som, som en omfamning till någon...
fint!!
2009-05-24

  mare VIP
Mycket fint diktat........
2009-05-24

  Gisela Nordell
Å en sån fin känslofull
kärleksdikt
med ett stänk av vemod i
känns böljande
som vågornas rytm
2009-05-24

  Teresia Ridell
Varmt o vackert !
Skönläst !!
2009-05-24

    sajo
Gillar verkligen dessa fina ord du poetat. Snyggt jobbat.
2009-05-24

    Ken Cassel
Tjusigt Larza!

Mvh ...
2009-05-24

  Måna N. Berger
Fint; ljust och hoppfullt!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP