Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÖTA KÄRLEKEN

möta kärleken

vid fel tidpunkt

i fel ålder

i fel person

möta kärleken

den är vacker

obeveklig

med sin passion

möta kärleken

kan bli farligt

den har anspråk

vill leva fritt

oftast gör den

ej heller skillnad

på det där som

är ditt och mitt...

 

LARZ GUSTAFSSON   Stockholm, 090524




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 18:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Kärlek som möts av två fria människor som älskar varandra är vackert...ren lycka!!
2009-05-25

  Måna N. Berger
Jag tror inte det finns någon "fel ålder" för kärleken.. :) Den är, såvitt jag vet, tidlös!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP