Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag samlar inte på knappnålar, inte ens på tändsticksaskar eller korkar. Istället har jag börjat samla på sedlar. Sådana man ibland får dem ur automater, nytryckta och till synes oanvända. Jag vill inte vara den förste att skrynkla dem heller


En ateists tankfullhet inför döden





När jag är död
kommer jag att ångra
jag inte gjorde mera av livet
då jag ännu hade det

samtidigt glädjas över
att inte längre ha ögon
att låta översvämmas av tårar
vid tanken på dessa eviga sorger




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-26 10:09



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tårar renar ögonen och gör att vi förmår skåda världen med klarare blick.
Poem som detta gör att det vi ser vandrar vidare in i intellektet.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP