Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bjarne nordbö inspirerade


Kredit på en text III





Har döden för någon tid gått vid din sida, eller nöjer den sig med att grina dig i ansiktet?

Grubblerier kommer kanske allt starkare i vårt samhälle av idag, eller så är du bara äldre än du var 'igår'.

Om du kunde ha delat med dig av dina tankar och känslor är det högst osäkert om någon annan ändå skulle tagit sig tid och plats med att lyssna och känna in.

Vet att åtminstone mången virrig hjärna och bullriga sinne är på någon annan plats i tid och rum än just här för dig att breda ut dina behovs filtar på och i.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-26 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP