Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIBRATION

om jag kunde fortplanta

en enda vibration

skulle den beröra dig

och sen slå an en ton

om du tog emot en enda

gnista från min brnad

skulle vi två möta

soluppgången hand i hand

jag vill inte väcka ont blod

bara vara där

umgås med dig som en himmelsk

revolutionär

trivs bra i ditt sällskap

hoppas att du trivs i mitt

skönt att allt får bara vara

obehindrat fritt

jag vill inte vara en som

ställer till problem

jag vill bara vara din

beundrande bohem

vänner i en värld som inte

tål att man är glad

vänner ibland främlingar

i solvarm sommarstad

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090526




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-26 20:54



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Underbara vibrationer Larz!!
2009-05-27

  mare VIP
Bra skrivet....
2009-05-27

  Teresia Ridell
Värmande vackert !!
2009-05-27

  anits VIP
En vacker dikt till någon
2009-05-26

  Majalis
Denna kvinna som får äran att träffa dig, kommer för alltid att vara lycklig...
2009-05-26

  Mats Henricson
En Härlig Kärleksförklaring till någon....
2009-05-26

  Suzy med punkterna
Så vackert...
2009-05-26

  Måna N. Berger
Mycket vackert, och ödmjukt framfört!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP