Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRÅLGLANS

en solstråle letar sig in i

mitt hjärta från ditt

och successivt fogas vi samman

med vänskapens kitt

vi två är så olika som

två personer kan bli

men tillför varandra de toner

som blir melodi

 

jag låter dig heta katinka

det klär dig perfekt

du bakar ditt bröd denna kväll

och du har min respekt

jag önskar dig guldet

vid regnbågens slut

om det finns

jag sitter i min vrå av världen

och hoppas och minns...

 

 

katinka, vår värld är så konstig

vår värld är så trång

man stångar sig blodig

mot murarna här gång på gång

men solstrålar ska driva skuggor

på flykten på nytt

och vi vaknar upp till en ny dag

som drillande grytt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/5

 

Det blir bra det här, skall du se...




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-27 22:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet.......
2009-05-28

  Elaine.S VIP
Vänskap när den är som bäst!!
2009-05-28

  Måna N. Berger
Andas värme och förtröstan!
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Det blir bra det här.......mycket fint
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP