Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt vaken

Jag vaknar med skenande oro
som hundra hästar far den fram

Där drömmen slutar i tre knackningar
vaknar jag
Jag önskar att jag kallsvettades
men jag vaknar klarvaken utan annat än rädsla
något är fel
väldigt fel

Drömmen har försvunnit
förutom det sista, mitt hårda bankande med en käpp på dörren

Vakna
VAKNA
V A K N A




Fri vers av Danic
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic