Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAKNAR DIG

en vacker dag

en solig dag

jag saknar dig

med allt som utgör detta jag

jag saknar dig

jag saknar all din livlighet

jag saknar dig

det där du är

det där, du vet...

jag saknar dig

jag undrar vad du gör och

vad du tänker på

vad pågår just nu

bakom dina himmelsblå?

jag skriver från

mitt hjärtas inre kammare

där bultar längtan som en

stångjärnshammare

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090529




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-29 08:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Som skönsång
2009-05-29

  Måna N. Berger
Här glöder det! Vårens knoppning slår ut i blom..
2009-05-29

  Majalis
Saknaden kan vara så stark...Fint skrivet.
2009-05-29

  Junitvillingen
Haha, nästan så jag tror du skrivit dikten till mig för jag har ju såna där himmelsblå du vet;-))) * stort leénde *
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP