Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel på tapeten






även jag har rivit mig på knäet
i barndomens dar
men resten av alla mina klanterier
skyller jag på far

han som tycker humorn kommer från pappa
och inte från mamba
jag önskar för honom
jag kunde säga det samba

min bror är far
till alla mina möjliga fel
men mina brister kom av
min syster mig till del




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP