Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDSDÖMDS DAGBOK

en dödsdömds dagbok

gata upp gata ner

alltid samma kvarter

en dödsmärkts dikter

ingen bokar session

för denna långa version

trummorna dundrar

olycksbådande dån

inte så långt härifrån

en dåres ångest

som en freakshow i svart

är han för alltid apart

ingen kan glädjas åt

det han säger och gör

han är en stank, en odör

jordens fördömda

men varför blev det just jag

som dömdes

enligt er lag?

 

LARZ GUSTAFSSON    30/5 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 17:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oerhört inspirerande att se att ingen kommenterat.
Det bekräftar också min misstanke: Människor är rädda för sanningen.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP