Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOTTEN

det är ensamt på toppen

men värre på botten

det vet dock bara de människor

som faktiskt har nått den

för ingen älskar dig när du är

nere för räkning

man vill ju ha garantier

ja, helst en försäkring

det finns en stark revanschist

i förlorarens sinne

han är så ettrig - till sist

blir han ensam därinne...

 

LARZ GUSTAFSSON    090530




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-05-30 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där tror jag inte ett dugg på.
2009-05-30

  e-poeten
Är man på botten kan man bara sparka uppåt med full kraft!
e-poeten
2009-05-30

    nima
Sant så sant..

Nima.
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP