"Sitter hemma, ensam i kväll. Utanför där pågår leken utan mej..." (PF COMMANDO)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Sitter hemma, ensam i kväll. Utanför där pågår leken utan mej..." (PF COMMANDO)


DÄRUTE

 

därute pågår leken

man dansar med varann

därute klingar skratten

och kvinna möter man

jag drar mig undan sargad

till hemmets slutna vrå

mig är det inte någon

som drömmer om att få

det känns som att jag slösar

när jag är inomhus

jag ödslar bort en kväll som

är solig, varm och ljus

därute finns dock ingen

som önskar ha mig med

så nu drar jag mig undan

såsom jag har för sed

 

därute vandrar paren

de håller om varann

där skämtar man och skojar

och pojke blir till man

allt det som ligger bakom

förlorat är för gott

jag är en tragisk dåre

misär föll på min lott

 

LARZ GUSTAFSSON 090530




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 18:47



Bookmark and Share


  Marjavaara
Snyggt radat
Träffar i hjärtat
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP