Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VårDepression ... .. .





Alla små jävla blommor som åmar sej för att de strax ska dö!

Alla mänskor som låtsas vara glada bara för att det ska vara så!!

Fy faen ... jag stannar inne & längtar efter Höst igen!!!

Hösten ... med balsamiskt mörker & svalka & lugn & ro!!!!

Vintern ... ahhhh .... vakna i skymningen ... & slippa den jävla dagern!!!!!

Fy faen för dessa dagar med fotboll, grillos, hysteri & ändlösa krav!!!!!!

Jag lägger mej i min sommardvala ... länge leve natten & mörkret!!!!!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 03:59



Bookmark and Share


    leelee
En mullvad som skrivit här... :-) Men jo, så kan det ju kännas....
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP