Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUNNANÖ IGEN

tänk, den där envise rönnerdahl!

fortsätter drömma ändå!

någon har knipit hans hjärtas val

han svävar högt i det blå

är han naiv eller bara dum

som ger sig hän just då där?

är han en galning och kanske skum

nej, han är bara konstnär!

 

LARZ GUSTAFSSON    090530




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 08:16



Bookmark and Share


    manipulerade_mongon
Sånt här gillar jag, föresten;
Buzzcocks är fina grejer, det håller jag med om.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP