Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOLKATTENS DANS

solkatten bara bländar

och den blir allt du ser

snabbare än en slända

sen finns den inte mer

solkatten är ett bländverk

men ingen illusion

solkattens snabba framfart

ger dig en livslektion...

 

LARZ GUSTAFSSON    31/5 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 18:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Om man försöker fånga den, så kan det nog bli en kännbar lektion.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP