Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en spricka, av per rydberg, inspirerade till kritiken (nu även korrekturläst och felkirrad)


Kritik på en text (233)






när man läser poesi
är det ibland som att bli förälskad

men i denna förälskelse
kan det vara svårt att skilja på

om föremålet för förälskelsen
är texten i sig

poeten, för att den skrev texten
eller jag själv som läsare

för att jag alls läste och
även tolkade texten

liksom poesi och upplevelsen av den
kan förälskelsen
göra envar förälskad förvirrad




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-06-02 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP