Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skall komma en dag och vi skall känna igen den på dess jag




En dag firar vi folknykterhetens dag
I morgon och resten av årets dagar firar vi folkonykterhetens dag

En dag firar vi mors dag, en annan pappas, en tredje dag de dödas.

Varje dag är ännu de rattonyktras dag. Den firas med visst obehag.

En dag skall vi ihågkomma oråttvisan genom att sjunga klagosången. Men det dröjer ånnu några år innan den behagar falla in. Fast kommer gör den, tro det bara tillräckligt.
Vi firar då att orättvisan en gång bara var och sedan akdrig mera.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP