Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionerad paradox...bagatell



Passionens låga
får hjärtat att stå i brand
alltför ofta släcks
den av sin egen hetta
och dör som elden i sand




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP