Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tur



jag tänker
allt blir självklart




Fri vers av Eva Jevutsjenko
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-05 00:36



Bookmark and Share


  arie
"jag tänker
allt blir självklart"

och frågorna och svaren faller ned
i personlighetens djup

och världen uppstår ur dig

ibland kan man säga att konst är verklighet
sedd genom ett temperament

och det blir lite av samma sak
med din dikt

världen sedd - genom att jag tänker fram den
och som också sedan blir upplevelser
av livets dimensioner

"min tur" blir det när vi förstår
att innerst inne i oss blir tingen till

din dikt, dina minimalistiska
dikter kan jag tycka vill i sin
intention ge oss medel till att se

att i det till oss självklara och som vi kanske inte alltid fäster någon större reflektion över kan vara d s.k djupen under `ytorna´

har man en gång öppnat ögonen kanske man inte vågar sluta dem igen...

du skriver tänkvärt

ja, det är din tur nu
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Jevutsjenko
Eva Jevutsjenko