Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sanning till den jag skänker mitt hjärta... reviderad version


for real


Kärleken brusar upp då sanningar uppdagas,
kyssarna förtär visdomen, i natten tog jag din kropp,
du visste att du älskade - mina känslor besvarades med utomordentlig skärpa,
ville kyssa dig då du visade din kropp, älska till tonerna av själen, leta guld i sanningen,
sammansmälta vilar vi i varandras hjärtan,

lika avsigkomna utåt sett - ty ingen anar djupet i dina ögon,
ser dem glittra i natten,

tårarna rinner i hoppet om en livslång kärlek,

rädslan i din själ, kastar jag åt helvete, sliter av dig viljan och penetrerar din blygsel,nu älskar vi dygnet runt, trettio miljoner gånger om dagen, förenade i sanningar, du ser mig leva,

hör andetagen skrika ut ditt namn, kom till mig älskade flicka,
jag ska kyssa dig, dina tankar smeka genom tiden, vill vakna vid din sida, bortom dumheten,

bedyra din oskuld inför världen - se din själ förenas med min, då vi två vandrar ut ur kylan tillsammans,

sammanslingrade, in i tiden förenade,

av fri vilja - ty vi mötte båda kärleken....









Fri vers av peter markurth
Läst 360 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-05 12:02



Bookmark and Share


    prima donna
aah, passionerat!
2009-06-06

  Sturesdotter
håller återigen; varm och mjuk lägger den sig inombords
2009-06-05

  Suzy med punkterna
Fortfarande lika stark
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth