Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammalt funnet


världens minsta värld



Hundskall med barnskratt, alltihop
in genom fönsterspringorna

De levandes basgångar,
hörselhål med snäckor
med havsbrus,

och så mitt hus
inte bättre än en råttas, fjorton hörn åt gången och du tittar i mina ögon

säger något att ta fasta på

Jag lägger fingrar, de korsar din mun,
bildar kryss skapar tystnad

och småleenden som spricker,

tonlösa ord, inga stämband med i spelet,

Vi smyger


Himlen är rosa och man kan tro
det är sommar på grund av ljuset




Fri vers av elmh
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-05 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elmh