Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ljus och mörker.


Splittrade gryningsskärvor

färgsprakande soluppgång
skimrande daggdroppar
i gräset en tidig morgon
splittrade gryningsskärvor
ligger utspridda på marken
bland de ljusgröna löven
mjuka skuggbilder av regnvatten
sköljer bort de halvfrusna daggdropparna

tårar faller ner och släcker stjärnor
på den blanksvarta himlen
molnstark sky lämnar speglingar
i det ljusa blådova vattnet




Fri vers av Elin E
Läst 371 gånger
Publicerad 2004-06-11 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E