Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte mörkt.


Skira önskningar

ett sprucket himlavalv
som brustit i det mörkblåa
skiktet högst upp
istäckta drömmar som frös
när den mörka vinterkylan kom
spräckta skärvor som ligger
utspridda på den ödsligt
vita och kalla marken

skira önskningar som
solstrålarna belyser
i sina mörka skrymslen ibland




Fri vers av Elin E
Läst 277 gånger
Publicerad 2004-06-11 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E