Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som titeln säger.


Låtsas att demonerna inte finns

låtsas att det inte
finns några demoner
att den lögnen
blivit en verklighet
tänk inte på att tårarna
kan bryta ut när som helst
eller på de svarta skuggorna
som finns i närheten
stanna inte upp även om
tröttheten blivit ett tungt moln

den klara himlen är
främmande och obekant

låtsas att mörkret
bara är en overklig dröm
för en kort stund
kan skådespelet vara sant




Fri vers av Elin E
Läst 298 gånger
Publicerad 2004-06-11 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E