Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kvinnas man

I veckor gjorde han sig redo att lämna henne.
Packade ner ett klädesplagg i taget.

För var gång städade han bort en liten del
av sig själv ur hennes liv.

Hans tankar snuddade redan vid en annan kvinna,
och hans själ kände doften av frihet och leklust.

Ståendes i hallen med tandborsten i hand
vände han sig om och såg på henne med tom blick.

Nej, här fanns inget mer att hämta.
Kanske i ett senare skede, men inte just nu.










Övriga genrer av clueless
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless