Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska han resa bort

Då han fann sin sista vila
Efter att hans allt försvann
Var en novemberkväll i vila
Hans kropp sattes i brand
För visst var det väl så
Att de aldrig kan komma och gå
De man håller om så kärt var dag
I evig tid och i evigt rum man saknar
och sakta man försvinner bort.
Bort från evig smärta, den som bränner som knivar
De som är smidda i helvetets lågor av varmaste sort
Han ser sig stilla om och tar farväl till sig själv
Nu ska han resa bort.




Fri vers av sincan
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan