Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR MIN EGEN SKULL

för min egen skull

har jag ett egenvärde?

är någon glad att se mig

för min egen skull?

är jag bara nån

man kan exploatera

finns det då inget mera

för min egen skull?

varför föddes jag?

för att bli ett offer

för de andras nycker?

var det meningen?

varför känns det som

om jag är i vägen?

ger jag syn för sägen?

när är slutet här?

trött på människor

som bara låtsas bry sig

till mig vill ingen ty sig

för min egen skull

trött på skådespel

jag måste genomskåda

och låta ljuset råda

för min egen skull

 

LARZ GUSTAFSSON   090608




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-08 16:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Finns bara en Larz i hela vida världen..............och det är just DU, alldeles egen och unik.
Speciell, och som jag bryr mig om.
2009-06-08

  Junitvillingen
Precis som alla andra har även du Larz ett egenvärde!! Tro aldrig något annat min vän! Du är DU och det är unikt. Jag gillar dig för att du är du - dessutom vill jag på det bestämdaste säga: se dig aldrig, aldrig som ett offer - du är klart bättre än så, en helt unik människa som är viktig - precis här och nu. * KRAM *
2009-06-08

  Gisela Nordell
jag tycker om dig för din humor och medkänsla!
gulblåa rävar tänker jag på bl.a... så där känns det ibland,
meningslöst, sen blir det lite bättre efter en stund
2009-06-08

  Måna N. Berger
Nog har du ett egenvärde, och jag vet ingen annan anledning varför jag skulle bli glad att se dig om vi möttes, än just för att du är du!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP